0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein

Tuinontwerp in Nieuwegein

Het realiseren van uw droomtuin begint bij het ontwerp. Wij bieden u vakmanschap en ervaring. Hiermee begeleiden we u door het totale proces van tuinontwerp. Tegelijkertijd laten wij ons inspireren door uw wensen en woonsituatie. Kies ervoor om onze architecten uw tuin te laten ontwerpen. Hij maakt voor u een geheel gratis schetsontwerp. Verdere ontwikkeling van het ontwerp doen wij onder andere met behulp van 3D-visualisaties.

Verschillende stijlen

Als tuinarchitect hebben wij ervaring met talloze verschillende stijlen. Van Japans tot Engels. En van modern tot klassiek met een romantische twist. Misschien houdt u totaal niet van strakke tuinen, of heeft u juist een voorkeur voor een natuurlijke look. Wij zorgen ervoor dat we een stijl vinden die bij u en de omgeving past.

Besprek uw wensen

Maak een afspraak om het ontwerp met ons te bespreken. Geen project is ons te gek. We komen graag bij u langs in Nieuwegein voor een eerste inventarisatie. Op die manier kunnen we uw stijl en wensen in kaart brengen. Hierbij houden we rekening met randvoorwaarden zoals budget en planning. Aan de hand van uw inbreng polijsten we het ontwerp totdat u het perfect vindt. Het ontwerpen van een unieke tuin is tenslotte maatwerk.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606