030 - 799 00 50

Hovenier nodig in Nieuwegein?

Tuinontwerp in Nieuwegein

Het realiseren van uw droomtuin begint bij het ontwerp. Wij bieden u vakmanschap en ervaring. Hiermee begeleiden we u door het totale proces van tuinontwerp. Tegelijkertijd laten wij ons inspireren door uw wensen en woonsituatie. Kies ervoor om onze architecten uw tuin te laten ontwerpen. Hij maakt voor u een geheel gratis schetsontwerp. Verdere ontwikkeling van het ontwerp doen wij onder andere met behulp van 3D-visualisaties.

Verschillende stijlen

Als tuinarchitect hebben wij ervaring met talloze verschillende stijlen. Van Japans tot Engels. En van modern tot klassiek met een romantische twist. Misschien houdt u totaal niet van strakke tuinen, of heeft u juist een voorkeur voor een natuurlijke look. Wij zorgen ervoor dat we een stijl vinden die bij u en de omgeving past.

Besprek uw wensen

Maak een afspraak om het ontwerp met ons te bespreken. Geen project is ons te gek. We komen graag bij u langs in Nieuwegein voor een eerste inventarisatie. Op die manier kunnen we uw stijl en wensen in kaart brengen. Hierbij houden we rekening met randvoorwaarden zoals budget en planning. Aan de hand van uw inbreng polijsten we het ontwerp totdat u het perfect vindt. Het ontwerpen van een unieke tuin is tenslotte maatwerk.

Ons werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Waarom kiest u voor ons?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 00 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Hoofdvestiging