085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein

Tuinontwerp in Nieuwegein

Het realiseren van uw droomtuin begint bij het ontwerp. Wij bieden u vakmanschap en ervaring. Hiermee begeleiden we u door het totale proces van tuinontwerp. Tegelijkertijd laten wij ons inspireren door uw wensen en woonsituatie. Kies ervoor om onze architecten uw tuin te laten ontwerpen. Hij maakt voor u een geheel gratis schetsontwerp. Verdere ontwikkeling van het ontwerp doen wij onder andere met behulp van 3D-visualisaties.

Verschillende stijlen

Als tuinarchitect hebben wij ervaring met talloze verschillende stijlen. Van Japans tot Engels. En van modern tot klassiek met een romantische twist. Misschien houdt u totaal niet van strakke tuinen, of heeft u juist een voorkeur voor een natuurlijke look. Wij zorgen ervoor dat we een stijl vinden die bij u en de omgeving past.

Besprek uw wensen

Maak een afspraak om het ontwerp met ons te bespreken. Geen project is ons te gek. We komen graag bij u langs in Nieuwegein voor een eerste inventarisatie. Op die manier kunnen we uw stijl en wensen in kaart brengen. Hierbij houden we rekening met randvoorwaarden zoals budget en planning. Aan de hand van uw inbreng polijsten we het ontwerp totdat u het perfect vindt. Het ontwerpen van een unieke tuin is tenslotte maatwerk.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606