Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuinaanleg Nieuwegein Wij staan in Nieuwegein voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Nieuwegein, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuinaanleg Nieuwegein

Zoekt u een ervaren specialist voor de aanleg van uw tuin in Nieuwegein? Wij helpen u graag! Met passie en vakmanschap wordt bij Hoeree Tuinen uw droomtuin aangelegd. Met menig succesvol project en tevreden klanten hebben we duidelijk gemaakt dat wij dé specialist zijn in Nieuwegein en omstreken voor het realiseren van prachtige tuinen.

Onze vakkundige hoveniers hebben graag een gesprek met u over de plannen en mogelijkheden, zonder enige verplichtingen of kosten. Of het nu gaat om het aanleggen van een nieuwe tuin of het opfrissen van een bestaande tuin, wij zijn uw hoveniers! Dankzij ons omvangrijke netwerk van specialisten in tuinverlichting, zwembadbouw, beregening en beplanting, streven we naar het beste resultaat dat perfect aansluit bij uw wensen!

Bij Hoeree Tuinen ontvangt u vakbekwaam advies voor de professionele aanleg van uw tuin. Wij zijn gereed in Nieuwegein en nabijgelegen gebieden om uw tuindromen werkelijkheid te laten worden. Ontdek de transformatie van uw tuin tot een rustgevende oase van pracht en schoonheid, waar u lang van zult genieten.

Onze hoveniers komen graag bij u langs om te praten over de details van uw tuinaanleg. Benieuwd naar de talloze keuzemogelijkheden? U bent welkom om contact met ons op te nemen via 030 340 1000 of een vrijblijvende offerte aan te vragen..

Tuin aanleggen Nieuwegein vanuit ons tuinontwerp?

Wanneer we samen met u uw ideeën hebben omgezet naar een prachtig tuinontwerp en een passende offerte, kunnen we beginnen met het aanleggen van uw droomtuin. Het is ons streven om u volledig te betrekken bij elke stap en uw verwachtingen te overtreffen met een wow-moment! Bent u klaar om te genieten van uw fantastische nieuwe tuin?

Tuin aanleggen Nieuwegein vanuit uw eigen tuinontwerp

Als u al een duidelijk beeld heeft van uw tuinwensen, dan kunnen wij daar direct mee aan de slag. Laat ons uw eigen tuinvisie omzetten in een prachtige tuin op maat die tot in detail is uitgewerkt. Bij onze hoveniers in Nieuwegein en omgeving kunt u rekenen op vakmanschap en persoonlijke aandacht. We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen door nauw met u samen te werken.

Tuinaanleg Nieuwegein: De realisatie van uw droomtuin

Wij begrijpen dat uw tuin een plek moet zijn waar u tot rust kunt komen en genieten. Of uw huidige tuin niet helemaal bevredigt, u uw tuin wilt verfraaien of een compleet nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Heeft u interesse in het aanleggen van een tuin in Nieuwegein en omgeving? Hoeree Tuinen staat tot uw dienst!

Tuin aanleggen

Fases tuinaanleg Nieuwegein

Bij Hoeree Tuinen is het ontwerpen van een nieuwe tuin een prioritaire opdracht die in diverse fasen wordt doorlopen. Het begint met een gedetailleerd tuinontwerp, waar al uw ideeën en wensen worden vastgelegd. Dit ontwerp legt de basis voor het vervolg van uw tuinaanleg.

Fase 1: Nauwkeurige inventarisatie en tuinontwerp

Het proces begint met een zorgvuldig gesprek om uw doelen en voorkeuren te begrijpen, waarbij we onze expertise inzetten om uw ideeën tot leven te brengen. Bent u op zoek naar een tuin die weinig onderhoud vergt, meerdere zitplekken of zelfs een buitenkeuken? Onze ervaren tuinontwerper zal uw wensen omzetten in een tuinplan op maat.

Fase 2: Opstellen van planning en offerte op maat

Na het delen van een schets vragen we om uw feedback, we gaan pas aan de slag met het definitieve ontwerp als u volledig tevreden bent. Nadat het tuinontwerp is goedgekeurd, maken we een gedetailleerde offerte op maat, hierin worden alle aspecten van de tuinaanleg meegenomen, van het grondwerk tot de beplanting en tuinverlichting.

Fase 3: Kwalitatieve uitvoering tuinaanleg

Zodra het tuinontwerp volledig aan uw verwachtingen voldoet, plannen we samen een geschikte startdatum voor de aanleg van de tuin. De hoveniers in ons team zorgen ervoor dat alle materialen op tijd aanwezig zijn voor de klus. We beginnen met het opruimen van de oude tuin en gaan vervolgens verder met het leggen van bestrating, eventuele houtbouw en het planten van de nieuwe tuin.

Fase 4: Gedegen oplevering en nazorg

Na de voltooiing van de tuinaanleg organiseren we een opleveringsafspraak waarbij we de tuin inspecteren en eventuele laatste wijzigingen doorvoeren, zodat u met een gerust hart van uw tuin kunt genieten. Als afsluiting van ons werk stellen we altijd een onderhoudsplan voor uw tuin op, zodat u blijvend van uw prachtige tuin kunt genieten. Een goed onderhoudsplan zorgt ervoor dat de tuin in topconditie blijft en u er langdurig plezier van heeft.

Laat je tuin realiseren door Hoeree Tuinen!

Bij Hoeree Tuinen streven we ernaar om uw tuindroom in Nieuwegein en omstreken werkelijkheid te maken en u optimaal te laten genieten van een prachtige nieuwe tuin. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek via 030 340 1000 of kom erachter wat wij voor jou en jouw tuin kunnen doen door het offerteformulier in te vullen.

Kosten tuinaanleg in Nieuwegein?

Het is natuurlijk begrijpelijk dat u benieuwd bent naar wat het aanleggen van een tuin kost. Omdat de prijs voor tuinaanleg van diverse factoren afhangt, is er geen vast antwoord mogelijk. Het aanleggen van een tuin in Nieuwegein kunt u zo uitbundig maken als u maar wilt.

Enkele factoren die de prijs van een tuinaanleg beïnvloeden:

 • Complexiteit van het ontwerp
  Een complex tuinontwerp kan de kosten verhogen door de extra arbeid en materialen die nodig zijn.
 • Materiaalkeuze
  Materiaalkeuze is een belangrijke factor voor de prijs van een tuinaanleg. Bijvoorbeeld de bestrating van de tuin. De steenprijzen kunnen sterk variëren.
 • Voorbereiding
  Een tuinaanleg vergt altijd voorbereidingswerkzaamheden, zoals het leeghalen van de huidige tuin en het verwijderen van planten. Hierin is de keuze om het uit te besteden of om het zelf te doen.
 • Grondconditie
  De staat van de grond kan voorbereidingswerkzaamheden vereisen, voordat de aanleg kan beginnen. Dit is een factor die invloed kan hebben voor de prijs.
 • Zelf aanleggen of uitbesteden
  Doet u zelf de aanleg of laat u het aanleggen door een hovenier?

Verschillende aspecten kunnen de kosten beïnvloeden, echter uw eigen beslissingen zijn cruciaal bij de prijsbepaling. Wilt u graag weten wat de kosten zijn voor een professionele tuinaanleg in Nieuwegein? Aarzel niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen of contact op te nemen met een van onze vakmensen op het gebied van tuinaanleg 030 340 1000.

Veel gestelde vragen over tuinaanleg

Tuinaanleg is een complex begrip dat veel met zich mee brengt. Er zijn veel onbeantwoorde vragen over dit onderwerp die wij willen verduidelijken. Daarom zijn enkele veelvoorkomende vragen over tuinaanleg door ons beantwoord!

Wat kost tuinaanleg per uur?

De tarieven voor tuinaanleg per uur worden samengesteld op basis van meerdere elementen, zoals de vaardigheden van de tuinspecialist, het soort tuinwerk en eventuele specifieke projectvereisten. Om een juiste inschatting van de kosten te maken, is het aan te raden om met een hovenier te overleggen en een offerte aan te vragen. Dan heeft u een duidelijk overzicht van de totale kosten voor uw tuinaanleg.

Wat kost tuinonderhoud per m2?

Denkt u eraan om een nieuwe tuin te laten aanleggen? Dan is het slim om een deel van deze werkzaamheden in de herfst en winter te plannen. Het is nu de tijd om bezig te zijn met de grondwerken en de aanleg van niet-levende structuren zoals paden en terrassen. Op deze manier is uw tuin in gereedheid gebracht voor beplanting in de lente, wanneer de groeiomstandigheden optimaal zijn.

Wat is het juiste moment voor een tuinaanleg?

Wilt u weten wat het onderhouden van uw tuin per vierkante meter kost? De kosten hangen af van het onderhoudsniveau, het type beplanting en eventuele specifieke eisen die u stelt. Vraag een offerte aan bij een plaatselijk bedrijf voor tuinonderhoud en geef gedetailleerd uw tuinspecifieke eisen door om een exacte kostenraming te krijgen. Zo weet u precies wat de kosten zijn voor het onderhoud van uw tuin!

Hoeree Tuinen staat voor u klaar in Nieuwegein
Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1000

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.