Teamfoto Hoeree Tuinen
Stadstuin aanleggen Nieuwegein Wij staan in Nieuwegein voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Nieuwegein, hoofdvestiging Huis ter Heide

Stadstuin aanleggen Nieuwegein

Bent u in het bezit van een nieuwbouwwoning waarbij de tuin nog moet worden aangelegd, of heeft u een kleine tuin die u wilt herinrichten? Wilt u een stadstuin in Nieuwegein laten aanleggen? Hoeree Tuinen zorgt voor een professionele en prachtige realisatie. Door onze ruime ervaring in het ontwerpen en realiseren van stadstuinen, weten wij precies hoe we van elke tuin, ongeacht de grootte, een droomtuin kunnen maken.

Omdat veel woningen in het centrum van Nieuwegein en omliggende stadswijken relatief kleine tuinen hebben, hebben wij hiervoor een uniek concept neergezet: de stijltuinen van Hoeree Tuinen. Wij hebben tuinontwerpen in diverse stijlen gerealiseerd, variërend van oosterse en moderne tuinen tot kindvriendelijke en onderhoudsarme concepten. Wat deze stijltuinen echt onderscheidt, is hoe snel we ze voor u installeren.

Bij ons draait alles om uw wensen. Samen kiezen wij geschikte beplanting die aansluit bij uw stijl. Het ontwerp wordt aangepast zolang we binnen dezelfde materialen blijven. Naast deze stijltuinen kunt u er ook voor kiezen om een stadstuin op maat door ons te laten realiseren. Onze tuinarchitect zal voor u een exclusieve tuin ontwerpen, welke wij professioneel en snel voor u zullen aanleggen.

Bel ons vandaag nog om alle opties voor uw stadstuin te bespreken en een plan op maat te laten maken. Heeft u vragen over de kostenraming? Aarzel niet en vraag zonder verplichtingen een offerte aan voor meer duidelijkheid. Van tevoren weet u wat er staat te gebeuren en wat u kunt verwachten

Een tuin in de stad aanleggen

Stadstuin aanleggen Nieuwegein Hoeree Tuinen

Heeft u een specifieke tuinstijl in gedachten die volledig voldoet aan uw wensen? Laat dan uw tuin in Nieuwegein aanleggen door Hoeree Tuinen, uw stadstuin specialist. Wij brengen een bezoek aan uw huis om alles door te nemen, eventuele wijzigingen aan te brengen en binnen een kort tijdsbestek uw nieuwe tuin te realiseren!

In ieder ontwerp hebben we al enkele opties aangegeven die passen bij het tuinontwerp, maar u staat vrij om ons te vragen om andere extra werkzaamheden te verrichten. Misschien heeft u interesse in een fantastische terrasoverkapping of veranda. Of overweegt u liever één van de twee terrassen op te geven voor een adembenemende jacuzzi? Al uw dromen kunnen uitkomen!

Stadstuin aanleggen Nieuwegein op maat

Kies voor een exclusieve stadstuin op maat in Nieuwegein door samen te werken met Hoeree Tuinen. Onze tuinarchitect helpt u graag bij het verwezenlijken van uw droombtuin. Maak een afspraak zodat hij langs kan komen om uw tuin te inspecteren en uw wensen te inventariseren.

Na overleg over het tuinontwerp gaat de tuinarchitect de tuinaanleg uitvoeren. Zodra het initiële ontwerp af is, zal de tuinarchitect dit met u bespreken. Misschien bent u tot nieuwe inzichten gekomen en wilt u nog verdere aanpassingen maken.

Daarna wordt het definitieve ontwerp uitgewerkt, zodat u een duidelijk beeld krijgt van het eindresultaat van uw tuin. Indien u weg bent van het ontwerp en volledig achter de scherpe offerte staat die wij aanbieden, dan stellen we samen met u een efficiënte planning op. Wij stellen in samenwerking met u een doelgerichte planning op.

U bent altijd op de hoogte van het moment waarop we aan uw tuin werken en wanneer deze gereed zal zijn. Dankzij onze strategische planning hoeft u nooit lang te wachten op uw tuin. Zelfs bij een strakke agenda tonen we flexibiliteit in onze aanpak.

Als u tijdens het werk merkt dat u nog iets wilt aanpassen of toevoegen, geef het dan direct aan ons door. Mocht u tijdens het werk bedenken dat u nog iets wilt wijzigen of toevoegen, dan regelen we dat gelijk voor u. Met een op maat gemaakte tuin realiseren we uw droomtuin.

Stadstuin aanleggen Nieuwegein opties

Met Hoeree Tuinen als uw partner voor het realiseren van een stadstuin in Nieuwegein, hebt u de vrijheid om uit vele opties te kiezen. Wij regelen alles voor u! Naast de luxe opties zijn wij verantwoordelijk voor alle praktische zaken, zoals vergunningen, funderingen, de juiste verlichting en een beregeningsinstallatie. Wij nemen alles van A tot Z in handen.

Hebben wij u ervan kunnen overtuigen dat wij in Nieuwegein en omstreken de beste partij zijn voor een stadstuin aanleggen? Neem gerust contact met ons op via 030 340 1000 om een oriënterend gesprek in te plannen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze service? Vraag vrijblijvend een offerte aan, onze hoveniers helpen u graag op weg.

Veel gestelde vragen over stadtuin aanleggen

Het aanleggen van een stadstuin brengt een scala aan keuzemogelijkheden met zich mee. We begrijpen dat er nu enige onduidelijkheid kan zijn. Onderstaand hebben we de meest gestelde vragen hierover geprobeerd te verzamelen.

Hoeveel kost een stadstuin aanleggen?

De prijs voor het tot stand brengen van een stadstuin is niet vastgesteld en hangt af van diverse elementen. Het aanleggen van een stadstuin kan in prijs variëren, afhankelijk van de grootte van de tuin, het gewenste ontwerp en de materialen die worden gebruikt. De ruimte optimaal benutten en tegemoetkomen aan de behoeften van de klant vereist vaak maatwerk.

Wat is de betekenis van een hovenier?

Hoveniers zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en groengebieden. Een tuinspecialist heeft kennis van planten, bestrating en landschapsontwerp. Hun werk is gericht op het vormgeven van buitenruimtes die zowel visueel aantrekkelijk als functioneel zijn voor de gebruikers.

Waar op letten bij een hovenier?

Bij de selectie van een hovenier is het essentieel om te letten op hun ervaring, referenties en eerdere projecten. Hiermee zorgt u ervoor dat ze voldoen aan uw specifieke wensen en verwachtingen. Een goede communicatie over de prijs, planning en de gewenste resultaten van het project is van essentieel belang.

Hoeree Tuinen staat voor u klaar in Nieuwegein
Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1000

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.