Teamfoto Hoeree Tuinen
Tuinonderhoud Nieuwegein Wij staan in Nieuwegein voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Nieuwegein, hoofdvestiging Huis ter Heide

Tuinonderhoud Nieuwegein

Bent u op zoek naar vakkundig tuinonderhoud in Nieuwegein en de aansluitende regio? Dan bent u bij Hoeree Tuinen aan het juiste adres! Bent u op zoek naar een allround hoveniersbedrijf in Nieuwegein dat uitblinkt in kwaliteit en service?

Wij hebben ons gespecialiseerd in tuinonderhoud en staan altijd paraat om u van dienst te zijn. Wij zorgen ervoor dat uw tuin gedurende alle seizoenen de beste zorg ontvangt! U mag verwachten dat het werk professioneel wordt uitgevoerd bij ons.

U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen een eenmalige opknapbeurt of periodiek onderhoud. Kies voor een eenmalige grote opknapbeurt voor uw tuin met onze hulp! Er is ook de mogelijkheid tot periodiek onderhoud, waarbij we de frequentie afstemmen op uw persoonlijke behoeften.

Heeft u interesse in de mogelijkheden? Wilt u graag meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op via 030 340 1000! Of benieuwd naar de kosten van tuinonderhoud in Nieuwegein? Vraag direct een offerte aan!

Mooie tuin na tuinonderhoud

Onderhoud tuin in Nieuwegein door Hoeree Tuinen

Bij Hoeree Tuinen kunt u rekenen op ons deskundige team van hoveniers dat alle taken op het gebied van tuinonderhoud met zorg uitvoert. Bij ons bedrijf staan onze ervaren hoveniers klaar om alle werkzaamheden op het gebied van tuinonderhoud uit te voeren, van het snoeien van bomen en struiken tot het maaien van gazons en het verzorgen van bloembedden. Met Hoeree Tuinen bent u gegarandeerd van een schitterend verzorgde tuin, elke dag van het jaar.

Voordat we aan de slag gaan, zorgen we ervoor dat we uw tuinonderhoudsplannen duidelijk in kaart hebben gebracht. Na het opstellen van een persoonlijk onderhoudsplan met een helder overzicht van de kosten, plannen we gezamenlijk het tuinonderhoud en gaan direct aan de slag, zodat u binnenkort weer volop van uw tuin kunt genieten! Wanneer het tuinonderhoud is afgerond, staan wij klaar om u te adviseren over het zelf onderhouden van uw tuin.

Belang van tuinonderhoud in Nieuwegein

Onze focus op een goed onderhouden tuin benadrukt het belang ervan voor uw buitenruimte. Waarom is tuinonderhoud in Nieuwegein van belang?

 1. Gezondheid van de planten:
  Het regelmatig onderhouden van de tuin zorgt ervoor dat planten gezond blijven en beschermd worden tegen ziektes en plagen
 2. Veiligheid:
  Ongelukken kunnen worden voorkomen door regelmatig tuinonderhoud uit te voeren en gevaarlijke situaties zoals losse takken en gladde paden te vermijden
 3. Uitstraling:
  De waarde en uitstraling van uw woning worden aanzienlijk verbeterd door een goed onderhouden tuin die er verzorgd uitziet
 4. Genot:
  Onze toewijding aan regelmatig tuinonderhoud en aandacht betekent dat u optimaal kunt genieten van de rust en ontspanning die een goed verzorgde tuin biedt

Heeft u behoefte aan onbezorgd genieten van uw groene oase zonder de stress van onderhoud? Laat ons het werk uit handen nemen! Zoekt u naar onbezorgd genieten van uw groene oase zonder de stress van onderhoud? Laat ons de klus klaren! Verlangt u naar zorgeloos genieten van uw groene oase zonder de druk van onderhoud? Laat ons het werk doen!

Neem vandaag nog contact op met onze specialisten 030 340 1000! Vraag eenvoudig een offerte aan via de link. Ervaar binnenkort uw droomtuin!

Tuinman Nieuwegein

Op zoek naar een tuinman in Nieuwegein? Bent u op zoek naar ondersteuning bij het verrichten van kleine tuinklusjes zoals planten water geven, blad verwijderen en grasmaaien? Wij stellen u graag voor aan onze tuinman in Nieuwegein, te bereiken op 030 340 1000.

Met zijn uitgebreide ervaring en liefde voor groen, zorgt onze tuinman in Nieuwegein ervoor dat uw tuin schittert, seizoen na seizoen! Onze vakman, met zijn oog voor detail en grondige kennis van planten en duurzaam tuinieren, zorgt voor een buitenruimte die zowel prachtig als ecologisch verantwoord is. Een prachtige tuin wacht op u, wij zijn er om u te helpen deze te realiseren!

Wat kost een tuinonderhoud in Nieuwegein?

Gezien de diversiteit van tuinen, is het niet eenvoudig om een simpel antwoord te geven. Toch kunnen wij aan de hand van meer informatie u een nauwkeurige prijsindicatie geven. Voor een betrouwbare prijsberekening, volg onderstaande stappen:

 • Ga door naar het offerteformulier
 • Geef een gedetailleerde beschrijving van uw wensen en de benodigde werkzaamheden voor het onderhoud van uw tuin
 • Laat ons u een vrijblijvende offerte op maat sturen!

Indien de prijsindicatie aan uw verwachtingen voldoet zullen wij overgaan tot het maken van een afspraak om de nodige zaken af te stemmen. Wilt u direct weten wat het tuinonderhoud in Nieuwegein u gaat kosten? Bel dan met onze expert op 030 340 1000, wij geven u snel een telefonische indicatie! Heeft u vragen over tuinonderhoud? Bel ons op 030 340 1000 voor een telefonische prijsindicatie!

Veel gestelde vragen over tuinonderhoud

Verken antwoorden op vaak gestelde vragen over tuinonderhoud, waaronder waardevolle tips voor seizoen-gerelateerde verzorging en advies over het oplossen van gewone problemen. Leer hoe u de conditie van uw tuin kunt handhaven met handige tips en inzichten uit onze uitgebreide gids voor het verzorgen van uw tuin. Ontvang kostbare informatie en praktische tips om uw tuin te laten floreren en groeien, ongeacht het seizoen, zodat u het hele jaar door kunt genieten van een weelderige en gezonde buitenruimte.

Wat zijn de tarieven voor tuinonderhoud?

Tuinonderhoudskosten zijn als een boeket bloemen - elke tuin heeft zijn eigen unieke samenstelling van factoren die de prijs bepalen, van de omvang van het perceel tot de complexiteit van de gewenste diensten. Het in balans brengen van prijs en kwaliteit is als het uitzoeken van de geschikte bloemen voor een schitterend bloemstuk: het vereist aandachtige afweging en expertise.

Welke handelingen worden verricht tijdens tuinonderhoud?

Tuinonderhoud gaat verder dan enkel bladblazen en onkruid verwijderen; het omvat bovendien taken zoals gras maaien, planten water geven en snoeien van struiken en bomen, en het algemeen schoonmaken en onderhouden van tuinmeubilair en constructies. We willen de tuin gezond en mooi houden en verder ontwikkelen.

Wat is de standaard frequentie voor tuinonderhoud per jaar?

Normaal gesproken wordt tuinonderhoud twee keer per jaar uitgevoerd: voor de winter wordt opgeruimd en planten worden beschermd, en voor de zomer worden planten gesnoeid en de grond bemest. Dit is het typische scenario, maar voor uw tuin kan dit (minder) vaak voorkomen.

Is tuinonderhoud verplicht?

Het kan nodig zijn dat huurders wettelijk verplicht zijn om de tuin te onderhouden zoals voorgeschreven in de huurovereenkomst. Het onderhoud van tuinen, erven, opritten en erfafscheidingen om een verzorgde uitstraling te behouden, is vaak aan de orde.

Hoeree Tuinen staat voor u klaar in Nieuwegein
Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1000

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.