Teamfoto Hoeree Tuinen
Beplantingsplan opstellen Nieuwegein Wij staan in Nieuwegein voor u klaar!
Een Hovenier
Werkzaam in Nieuwegein, hoofdvestiging Huis ter Heide

Beplantingsplan opstellen Nieuwegein

Wenst u een nieuwe tuin aanleggen met beplanting, of overweegt u de beplanting in uw bestaande tuin te vernieuwen? Onze ervaren hoveniers van Hoeree Tuinen helpen u graag met het opstellen van een beplantingsplan op maat! De gepassioneerde tuinexperts van Hoeree Tuinen zijn er om uw ideale tuin te creëren, ongeacht of u kiest voor een volledig nieuwe tuinaanleg met beplanting of voor het vernieuwen van de beplanting in uw bestaande tuin.

Voor wij een beplantingsplan opstellen komen we graag bij u langs om uw wensen te inventariseren en een kijkje in uw tuin te nemen. Bij dit bezoek overleggen we graag uw voorkeuren, de stijl die u wenst voor uw tuin en eventuele specifieke eisen. Bij het opstellen van een beplantingsplan, zijn bepaalde zaken van essentieel belang voor ons:

  • Waar bevindt de tuin zich ten opzichte van de zon?
  • Hoe is de kwaliteit van de ondergrond en welke kleurpaletten worden gebruikt in de tuin?
  • Wat is het ontwerp van de tuin en welke vormgeving wordt toegepast?

Uw wensen en de stijl van uw tuin zijn bepalend voor het uiteindelijke beplantingsplan. Op 030 340 1000 kunt u met ons in contact komen voor alle informatie over de mogelijkheden. Vraag bij ons eenvoudig een vrijblijvende offerte aan voor uw project.

Een beplantingsplan voor de tuin

Beplantingsplan Nieuwegein opstellen

Het opstellen van een beplantingsplan gebeurt meestal in combinatie met het tuinontwerp, maar wij kunnen ook een beplantingsplan maken voor uw huidige tuin in Nieuwegein. Indien u overweegt een nieuw tuinontwerp te laten realiseren of uw bestaande tuin wilt verfraaien met een aangepast beplantingsplan. Krijg deskundige begeleiding en inventieve oplossingen van onze experts in Nieuwegein en de regio.

In het beplantingsplan dat we voor u maken, staan niet alleen de diverse plantensoorten, maar ook de belangrijkste eigenschappen die daarbij spelen. Denk bij het beplantingsplan aan zaken als de uiteindelijke hoogte, kleuren en bloeiperiode. Weet u wat u mag verwachten tijdens onze aanleg, maar ook in de jaren die volgen.

Het beplantingsplan voor Nieuwegein geeft nauwkeurig aan waar elke bloem, plant, struik en boom geplant moet worden. Hierdoor krijgt u een helder beeld van onze dienstverlening, terwijl onze hoveniers ook exact weten waar en hoeveel elke plant geplant moet worden. Zo kunnen we niet alleen precies aan uw wensen voldoen, maar zorgen onze tuinmannen ook voor een efficiënte aanplanting die volledig past bij uw ideeën voor de buitenruimte.

Beplantingsplan Nieuwegein Hoeree Tuinen!

Overweegt u uw tuin te voorzien van de juiste, prachtige planten? Het team van Hoeree Tuinen staat voor u klaar om een beplantingsplan in Nieuwegein en omgeving op maat te maken. Met onze hulp zal uw tuin in de toekomst alleen nog planten bevatten die bij uw voorkeuren passen en makkelijk te onderhouden zijn.

Mocht u dat wensen, dan kunnen wij zorgen voor de complete heraanleg van uw tuin. Neem telefonisch contact met ons op via 030 340 1000 voor het maken van een afspraak of vul ons contactformulier in voor meer details. We horen graag van u en gaan dan samen in gesprek!

Veel gestelde vragen over een beplantingsplan

Leer alles over de prijzen, inhoud en geschikte beplanting voor de erfafscheiding in beplantingsplannen. Ontdek welke factoren invloed hebben op de kosten en leer hoe u met uw budget uw tuin op een prachtige manier kunt inrichten. Ontvang waardevolle kennis over het opstellen en implementeren van beplantingsplannen, zodat uw buitenruimte verandert in een harmonieus en weelderig groen paradijs.

Wat komt er kijken bij de kosten van een beplantingsplan?

Meestal wordt de prijs voor een beplantingsplan vastgesteld als een fractie van het totale tuinontwerp, meestal rond de 50% van het totaalbedrag. Bedenk dat dit percentage per hovenier anders kan zijn.

Welke soorten beplanting zijn toegestaan langs de erfgrens?

Bij de erfgrens gelden specifieke regels voor de beplanting: bomen dienen minimaal twee meter van de grens te staan en heesters of heggen een halve meter, op voorwaarde dat ze niet boven de scheidsmuur uitkomen, waardoor buren geen bezwaar kunnen maken. Denk eraan om lokale regels te bekijken en eventuele overeenkomsten met buren te maken voordat u beplanting gaat plaatsen.

Wat brengt extra kosten met zich mee bij een tuinaanleg?

Met hoogwaardige materialen, speciale functies, waterpartijen of sfeerverlichting, en een complex ontwerp, kunnen de kosten van een tuin hoger liggen dan gebruikelijk. Maar gelukkig zijn dit enkel extraatjes en kunt u uw tuin tevens voordelig laten inrichten!

Welke gegevens worden opgenomen in een beplantingsplan?

Een volledig overzicht van de plantensoorten, hun posities in de tuin en de afstanden ertussen staat gedetailleerd beschreven in het beplantingsplan, met aandacht voor groeipatronen, kleuren en seizoenswisselingen. Ons doel is om een aantrekkelijke beplanting te realiseren die in lijn is met de wensen van de klant en de omgeving.

Hoeree Tuinen staat voor u klaar in Nieuwegein
Over ons

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg... Lees verder

Snel een medewerker spreken? Bel 030 340 1000

Wij helpen u graag verder!

Zoeken

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Over Hoeree Tuinen

Wilt u weer optimaal genieten van uw buitenruimte? Heeft uw tuin achterstallig onderhoud nodig? Is het tijd voor een prachtig nieuw terras? Met 25 jaar ervaring staan wij klaar voor de aanleg en onderhoud van diverse tuinen, van bescheiden tot exclusief. HoereeTuinen garandeert topkwaliteit en transparante, scherpe prijzen!


Onze Toewijding aan Kwaliteit
Wij kiezen uitsluitend voor hoogwaardige materialen van gerenommeerde merken, zodat u langdurig zorgeloos kunt genieten van uw tuin. Ons deskundige team werkt hard om uw buitenruimte te transformeren naar uw droomtuin.
Waarom kiezen voor ons?
Hoeree Tuinen is een no-nonsense hoveniersbedrijf dat kwaliteit en eerlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Wij leveren vakmanschap tegen een eerlijk en scherp tarief. Onze tevreden klanten genieten het hele jaar door van prachtige tuinen!


Transformeer uw tuin vandaag nog! Neem contact op met Hoeree Tuinen voor uw tuinproject.


Reviews van Hoeree Tuinen

Door M
Op 14 september 2022
6

Het voortraject was prima, wilde een terrasoverkapping met schuur hebben in de achtertuin. Bouwen van de terrasoverkapping ging ook nog prima, maar op de laatste dag hadden ze kennelijk nogal haast dus toch nog een hoop dingetjes die gewoon niet klopten. Daar is hij nog wel voor teruggekomen, maar zit nu al sinds begin mei te wachten op een hoeklijst die nog moet komen en inmiddels reageert hij ook niet meer op e-mails en whatsapp berichten. Gewoon jammer, maar daardoor zou ik Hoeree Tuinen toch niet (meer) aanbevelen aan anderen.

Door A
Op 1 september 2022
10

Wij hebben een heel prettige ervaring met Hoeree Tuinen gehad. Onze tuin is volledig bestraat met Geoceramica tegels en er is een Tuinkamer van circa 20m2 geplaatst. Hannes, Nabil en Milan hebben keihard gewerkt en echt vakwerk geleverd! Hannes is vriendelijk, transparant en denkt met je mee. Reageert snel als je vragen hebt. We zijn zeer tevreden en raden Hoeree Tuinen zeker aan!! Dikke 10 Janice en Perry uit amsterdam

Door J.F
Op 31 mei 2022
10

Wat een super fijne hovenier. Hij komt zijn afspraken na, en levert vakwerk. Reageren doet hij ook altijd, en snel, heel prettig om mee te werken. Onze gehele tuin laten doen, en van voor tot achter 100% tevreden. Echt een aanrader als je compleet ontzorgt wil worden.