085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein

Tuinonderhoud in Nieuwegein

Om lang te kunnen genieten van uw tuin is onderhoud essentieel. Voor wie het aan motivatie of tijd ontbreekt nemen wij het tuinonderhoud op ons. Tuinieren kan soms bovendien veel meer kennis vereisen dan u in huis heeft. In dat geval is onderhoud meer dan een simpel ontspannend tijdverdrijf.

Tuinonderhoud op maat

Wilt u uw tuin laten onderhouden? Wij hebben voor iedereen die het onderhoud uit handen wil geven een oplossing. Onze hoveniers kunnen langskomen op het moment dat u merkt dat tuinonderhoud nodig is. Een oplossing op maat is ook mogelijk. We maken dan heldere afspraken met u over periodiek onderhoud. We horen graag wat u wel en niet wit uitbesteden. Onze hoveniers komen op vaste momenten langs in Nieuwegein. Zo is uw tuin het hele jaar door netjes verzorgd.

Klein en groot onderhoud

Zelfs klein onderhoud kan een tijdrovende klus worden. Vooral voor wie maar weinig tijd over heeft. Onkruid moet regelmatig verwijderd worden. Uw bestrating moet schoon blijven en bepaalde planten vereisen regelmatig verzorging. Zulk klein onderhoud is op sommige momenten in het jaar zelfs wekelijks nodig.

Ander onderhoud is juist groter van aard. Zo wilt u uw tuin misschien op een seizoen voorbereiden, of moet uw bestrating hersteld worden. Het kan nodig zijn om bepaalde grote of kleine klussen door vakmensen te laten uitvoeren. Onze hoveniers kunnen u in Nieuwegein van dienst zijn.

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606