0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein

Tuinonderhoud in Nieuwegein

Om lang te kunnen genieten van uw tuin is onderhoud essentieel. Voor wie het aan motivatie of tijd ontbreekt nemen wij het tuinonderhoud op ons. Tuinieren kan soms bovendien veel meer kennis vereisen dan u in huis heeft. In dat geval is onderhoud meer dan een simpel ontspannend tijdverdrijf.

Tuinonderhoud op maat

Wilt u uw tuin laten onderhouden? Wij hebben voor iedereen die het onderhoud uit handen wil geven een oplossing. Onze hoveniers kunnen langskomen op het moment dat u merkt dat tuinonderhoud nodig is. Een oplossing op maat is ook mogelijk. We maken dan heldere afspraken met u over periodiek onderhoud. We horen graag wat u wel en niet wit uitbesteden. Onze hoveniers komen op vaste momenten langs in Nieuwegein. Zo is uw tuin het hele jaar door netjes verzorgd.

Klein en groot onderhoud

Zelfs klein onderhoud kan een tijdrovende klus worden. Vooral voor wie maar weinig tijd over heeft. Onkruid moet regelmatig verwijderd worden. Uw bestrating moet schoon blijven en bepaalde planten vereisen regelmatig verzorging. Zulk klein onderhoud is op sommige momenten in het jaar zelfs wekelijks nodig.

Ander onderhoud is juist groter van aard. Zo wilt u uw tuin misschien op een seizoen voorbereiden, of moet uw bestrating hersteld worden. Het kan nodig zijn om bepaalde grote of kleine klussen door vakmensen te laten uitvoeren. Onze hoveniers kunnen u in Nieuwegein van dienst zijn.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606