030 - 799 00 50

Hovenier nodig in Nieuwegein?

Tuinonderhoud in Nieuwegein

Om lang te kunnen genieten van uw tuin is onderhoud essentieel. Voor wie het aan motivatie of tijd ontbreekt nemen wij het tuinonderhoud op ons. Tuinieren kan soms bovendien veel meer kennis vereisen dan u in huis heeft. In dat geval is onderhoud meer dan een simpel ontspannend tijdverdrijf.

Tuinonderhoud op maat

Wilt u uw tuin laten onderhouden? Wij hebben voor iedereen die het onderhoud uit handen wil geven een oplossing. Onze hoveniers kunnen langskomen op het moment dat u merkt dat tuinonderhoud nodig is. Een oplossing op maat is ook mogelijk. We maken dan heldere afspraken met u over periodiek onderhoud. We horen graag wat u wel en niet wit uitbesteden. Onze hoveniers komen op vaste momenten langs in Nieuwegein. Zo is uw tuin het hele jaar door netjes verzorgd.

Klein en groot onderhoud

Zelfs klein onderhoud kan een tijdrovende klus worden. Vooral voor wie maar weinig tijd over heeft. Onkruid moet regelmatig verwijderd worden. Uw bestrating moet schoon blijven en bepaalde planten vereisen regelmatig verzorging. Zulk klein onderhoud is op sommige momenten in het jaar zelfs wekelijks nodig.

Ander onderhoud is juist groter van aard. Zo wilt u uw tuin misschien op een seizoen voorbereiden, of moet uw bestrating hersteld worden. Het kan nodig zijn om bepaalde grote of kleine klussen door vakmensen te laten uitvoeren. Onze hoveniers kunnen u in Nieuwegein van dienst zijn.

Ons werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Waarom kiest u voor ons?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 00 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Hoofdvestiging