085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein

Hulp bij boomverzorging in Nieuwegein

Van een kleine appelboom tot een imposante oude eik. Vaak zijn bomen de trots van een tuin. Iedere boom straalt iets anders uit. Dit heeft invloed op de sfeer in uw tuin in Nieuwegein. Bomen vereisen bovenal veel aandacht. Of het nu om een jonge of oude boom gaat, iedere boom verdient verzorging. Onze hoveniers helpen u met boomverzorging van elke soort.

Snoeien

Bomen kunnen uw tuin een natuurlijke uitstraling geven. Daarnaast kunnen ze juist ook erg functioneel zijn. Zo geven bomen waar nodig bescherming van de zon. Ze verschaffen namelijk schaduw en verkoeling. Wanneer een boom te groot is kan dit effect te ver gaan. In zo’n geval is het noodzakelijk om de boom tot het gewenste formaat te snoeien. Het terug in vorm brengen van een boom kan een lastig karwei zijn. Onze hoveniers helpen u graag met bomen snoeien in uw tuin in Nieuwegein. Vakkundige boomverzorging houdt uw tuin langer gezond.

Kappen

Voor een boom die door ziekte is aangetast kan snoeien niet genoeg zijn. Dergelijke bomen kunnen een gevaar zijn voor de rest van uw tuin. Is boomverzorging geen optie meer? Of wilt u juist ruimte maken in uw tuin? Wij hebben ruime ervaring met bomen kappen. Het is vaak geen goed idee om zelf een boom te kappen. Neem contact met ons op om te bespreken wat er moet gebeuren!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606