0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein

Hulp bij boomverzorging in Nieuwegein

Van een kleine appelboom tot een imposante oude eik. Vaak zijn bomen de trots van een tuin. Iedere boom straalt iets anders uit. Dit heeft invloed op de sfeer in uw tuin in Nieuwegein. Bomen vereisen bovenal veel aandacht. Of het nu om een jonge of oude boom gaat, iedere boom verdient verzorging. Onze hoveniers helpen u met boomverzorging van elke soort.

Snoeien

Bomen kunnen uw tuin een natuurlijke uitstraling geven. Daarnaast kunnen ze juist ook erg functioneel zijn. Zo geven bomen waar nodig bescherming van de zon. Ze verschaffen namelijk schaduw en verkoeling. Wanneer een boom te groot is kan dit effect te ver gaan. In zo’n geval is het noodzakelijk om de boom tot het gewenste formaat te snoeien. Het terug in vorm brengen van een boom kan een lastig karwei zijn. Onze hoveniers helpen u graag met bomen snoeien in uw tuin in Nieuwegein. Vakkundige boomverzorging houdt uw tuin langer gezond.

Kappen

Voor een boom die door ziekte is aangetast kan snoeien niet genoeg zijn. Dergelijke bomen kunnen een gevaar zijn voor de rest van uw tuin. Is boomverzorging geen optie meer? Of wilt u juist ruimte maken in uw tuin? Wij hebben ruime ervaring met bomen kappen. Het is vaak geen goed idee om zelf een boom te kappen. Neem contact met ons op om te bespreken wat er moet gebeuren!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606