030 - 799 00 50

Hovenier nodig in Nieuwegein?

Hulp bij boomverzorging in Nieuwegein

Van een kleine appelboom tot een imposante oude eik. Vaak zijn bomen de trots van een tuin. Iedere boom straalt iets anders uit. Dit heeft invloed op de sfeer in uw tuin in Nieuwegein. Bomen vereisen bovenal veel aandacht. Of het nu om een jonge of oude boom gaat, iedere boom verdient verzorging. Onze hoveniers helpen u met boomverzorging van elke soort.

Snoeien

Bomen kunnen uw tuin een natuurlijke uitstraling geven. Daarnaast kunnen ze juist ook erg functioneel zijn. Zo geven bomen waar nodig bescherming van de zon. Ze verschaffen namelijk schaduw en verkoeling. Wanneer een boom te groot is kan dit effect te ver gaan. In zo’n geval is het noodzakelijk om de boom tot het gewenste formaat te snoeien. Het terug in vorm brengen van een boom kan een lastig karwei zijn. Onze hoveniers helpen u graag met bomen snoeien in uw tuin in Nieuwegein. Vakkundige boomverzorging houdt uw tuin langer gezond.

Kappen

Voor een boom die door ziekte is aangetast kan snoeien niet genoeg zijn. Dergelijke bomen kunnen een gevaar zijn voor de rest van uw tuin. Is boomverzorging geen optie meer? Of wilt u juist ruimte maken in uw tuin? Wij hebben ruime ervaring met bomen kappen. Het is vaak geen goed idee om zelf een boom te kappen. Neem contact met ons op om te bespreken wat er moet gebeuren!

Ons werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Waarom kiest u voor ons?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 00 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Hoofdvestiging