0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein

Aanleg sierbestrating in Nieuwegein

Tuinbestrating is een onderdeel van de tuin dat speciale aandacht verdient. Sierbestrating is in grote mate bepalend voor de uitstraling van uw tuin in Nieuwegein. In een goed doordacht ontwerp kan het deze sterk verrijken.

Een vak apart

Materiaalkeuze is nog belangrijker dan bij de aanleg van reguliere tuinbestrating. Iedere soort steen straalt iets anders uit. Kiest u voor strakke symmetrische betonklinkers? Of juist voor natuurstenen die stuk voor stuk verschillend zijn?

Kennis en kwaliteit

Niet iedere stratenmaker weet waar hij bij de aanleg van sierbestrating op moet letten. Onze gespecialiseerde hoveniers hebben ruime ervaring met een verscheidenheid aan materialen. Hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het vakwerk al bij de basis begint. Wanneer wij uw terras aanleggen wordt al tijdens het ontwerp goed nagedacht over de tuinbestrating. Ook de ondergrond is van belang. Met de juiste kennis zorgen wij ervoor dat uw kostbare sierbestrating niet onnodig schade oploopt.

We komen graag bij u langs in Nieuwegein. Zo kunnen wij inventariseren of sierbestrating in uw droomtuin van toegevoegde waarde kan zijn.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606