030 - 799 00 50

Hovenier nodig in Nieuwegein?

Aanleg sierbestrating in Nieuwegein

Tuinbestrating is een onderdeel van de tuin dat speciale aandacht verdient. Sierbestrating is in grote mate bepalend voor de uitstraling van uw tuin in Nieuwegein. In een goed doordacht ontwerp kan het deze sterk verrijken.

Een vak apart

Materiaalkeuze is nog belangrijker dan bij de aanleg van reguliere tuinbestrating. Iedere soort steen straalt iets anders uit. Kiest u voor strakke symmetrische betonklinkers? Of juist voor natuurstenen die stuk voor stuk verschillend zijn?

Kennis en kwaliteit

Niet iedere stratenmaker weet waar hij bij de aanleg van sierbestrating op moet letten. Onze gespecialiseerde hoveniers hebben ruime ervaring met een verscheidenheid aan materialen. Hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat het vakwerk al bij de basis begint. Wanneer wij uw terras aanleggen wordt al tijdens het ontwerp goed nagedacht over de tuinbestrating. Ook de ondergrond is van belang. Met de juiste kennis zorgen wij ervoor dat uw kostbare sierbestrating niet onnodig schade oploopt.

We komen graag bij u langs in Nieuwegein. Zo kunnen wij inventariseren of sierbestrating in uw droomtuin van toegevoegde waarde kan zijn.

Ons werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Waarom kiest u voor ons?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 00 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Hoofdvestiging