030 - 799 00 50

Hovenier nodig in Nieuwegein?

Tuinaanleg in Nieuwegein

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen in de omgeving van Nieuwegein? Of is uw huidige tuin juist aan een metamorfose toe? Zodra uw wensen en ideeën duidelijk zijn gaan wij aan de slag. Onze hoveniers helpen u met de aanleg van een tuin waarop u elke dag trots kunt zijn.

Ervaren

De ervaring en veelzijdigheid van ons team zorgt ervoor dat wij vrijwel elke klus kunnen aannemen. Tuinaanleg is een erg breed begrip. De werkzaamheden variëren van bestrating en plaatsing van hekwerken tot het nauwkeurig poten van planten en het aanleggen van grasmatten. Voor bijna elk onderdeel van tuinaanleg kunnen wij onze eigen doorgewinterde professionals inschakelen. Mocht specifieke kennis toch ontbreken, dan schakelen wij een specialist in. Wij blijven echter de eindverantwoordelijke. Hierdoor blijft het voor u makkelijk: er is één aanspreekpunt.

Flexibiliteit

Wij zijn door het brede scala aan specialismen flexibel. De aanleg van uw tuin wordt van tevoren tot in de puntjes gepland. De verschillende werkzaamheden worden op elkaar afgestemd. Zo kunnen wij efficiënt te werk gaan en wordt uw droomtuin snel opgeleverd. Waar nodig kunnen we echter zelfs tijdens de aanleg van de tuin nog op nieuwe ideeën inspringen. Schakel ons in om uw tuin in Nieuwegein aan te leggen. Dan weet u zeker dat uw wensen worden gerealiseerd!

Ons werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Waarom kiest u voor ons?

  • Tuinarchitect én hoveniersbedrijf
  • Specialist in het landlevengevoel
  • Gratis schetsontwerp bij tuinaanleg

Maak een afspraak

Uw hovenier is u graag vakkundig en snel van dienst. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Maak direct een afspraak door te bellen naar 030 - 799 00 50.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Werkgebied

Nieuwegein, Utrecht, Veenendaal, Arnhem, Nijmegen en Amersfoort

Hoofdvestiging