0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein

Tuinaanleg in Nieuwegein

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen in de omgeving van Nieuwegein? Of is uw huidige tuin juist aan een metamorfose toe? Zodra uw wensen en ideeën duidelijk zijn gaan wij aan de slag. Onze hoveniers helpen u met de aanleg van een tuin waarop u elke dag trots kunt zijn.

Ervaren

De ervaring en veelzijdigheid van ons team zorgt ervoor dat wij vrijwel elke klus kunnen aannemen. Tuinaanleg is een erg breed begrip. De werkzaamheden variëren van bestrating en plaatsing van hekwerken tot het nauwkeurig poten van planten en het aanleggen van grasmatten. Voor bijna elk onderdeel van tuinaanleg kunnen wij onze eigen doorgewinterde professionals inschakelen. Mocht specifieke kennis toch ontbreken, dan schakelen wij een specialist in. Wij blijven echter de eindverantwoordelijke. Hierdoor blijft het voor u makkelijk: er is één aanspreekpunt.

Flexibiliteit

Wij zijn door het brede scala aan specialismen flexibel. De aanleg van uw tuin wordt van tevoren tot in de puntjes gepland. De verschillende werkzaamheden worden op elkaar afgestemd. Zo kunnen wij efficiënt te werk gaan en wordt uw droomtuin snel opgeleverd. Waar nodig kunnen we echter zelfs tijdens de aanleg van de tuin nog op nieuwe ideeën inspringen. Schakel ons in om uw tuin in Nieuwegein aan te leggen. Dan weet u zeker dat uw wensen worden gerealiseerd!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Nieuwegein en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606