085 - 106 1600 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een hovenier in Nieuwegein?

Wij brengen u snel in contact met een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein

Tuinaanleg in Nieuwegein

Wilt u een nieuwe tuin aan laten leggen in de omgeving van Nieuwegein? Of is uw huidige tuin juist aan een metamorfose toe? Zodra uw wensen en ideeën duidelijk zijn gaan wij aan de slag. Onze hoveniers helpen u met de aanleg van een tuin waarop u elke dag trots kunt zijn.

Ervaren

De ervaring en veelzijdigheid van ons team zorgt ervoor dat wij vrijwel elke klus kunnen aannemen. Tuinaanleg is een erg breed begrip. De werkzaamheden variëren van bestrating en plaatsing van hekwerken tot het nauwkeurig poten van planten en het aanleggen van grasmatten. Voor bijna elk onderdeel van tuinaanleg kunnen wij onze eigen doorgewinterde professionals inschakelen. Mocht specifieke kennis toch ontbreken, dan schakelen wij een specialist in. Wij blijven echter de eindverantwoordelijke. Hierdoor blijft het voor u makkelijk: er is één aanspreekpunt.

Flexibiliteit

Wij zijn door het brede scala aan specialismen flexibel. De aanleg van uw tuin wordt van tevoren tot in de puntjes gepland. De verschillende werkzaamheden worden op elkaar afgestemd. Zo kunnen wij efficiënt te werk gaan en wordt uw droomtuin snel opgeleverd. Waar nodig kunnen we echter zelfs tijdens de aanleg van de tuin nog op nieuwe ideeën inspringen. Schakel ons in om uw tuin in Nieuwegein aan te leggen. Dan weet u zeker dat uw wensen worden gerealiseerd!

Service

Ons servicecenter helpt u op 7 dagen per week met advies, het vinden van de juiste vakman of informatie. Door de week van 8.30 – 17.00, op zaterdag van 9.00-16.00 en op zondag van 10.00-16.00 uur staan wij paraat om u kosteloos en geheel vrijblijvend te helpen met uw klus of wens.

Matchmaker

Onze medewerkers zoeken op basis van uw wens naar de daarvoor beschikbare vakmannen in uw regio. Wij helpen met advies, informatie en het tot stand brengen van het contact met de vakman op meerdere manieren. U maakt vervolgens zelf de afspraak met de vakman.

Werkgebied

De vakmannen zijn werkzaam in de stad, en in de regio. Dit betekent niet altijd dat men gevestigd is in de plaats.

Informeer vooraf bij de vakman over eventuele voorrijdkosten. U bent op voorhand geen kosten kwijt.

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]
Image
Aanleg/ontwerp: Geheel nieuwe tuinaanleg en/of tuinontwerp
Onderhoud: Snoeien, boomverzorging en ander seizoensonderhoud
Renovatie: Deelprojecten zoals een nieuwe schutting, vijver of bestrating

Over Allfree

Allfree BV is exploitant van deze en meerdere vergelijkbare websites.
Wij voorzien op deze wijze al ruim 20 jaar professionals van werk in heel Nederland.
De informatie op de website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen onze uiterste best om de inhoud van deze website zorgvuldig bij te houden. Mochten er fouten op staan dan verzoeken wij u deze vriendelijk door te geven op info@allfree.nl, u kunt ook gratis bellen met ons servicecenter via 0800-Allfree (2553733)

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals onder vele beroepsgroepen. Onze servicecenter medewerkers zoeken voor u naar de dichtstbijzijnde beschikbare professional die ook daadwerkelijk de klus uit kan & wil voeren die u heeft. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak.
Ook voor een hovenier die werkzaam is in Nieuwegein bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
info@allfree.nl
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606